DSC03783

Добромир Лазаров и Боре Кьосев заявиха: финалите на държавния шампионат по волейбол за ветерани ще се проведат в Дряново.

Този уикенд в предбалканското градче Дряново се проведе кръг от националната лига на Спорт волей за ветерани.

Участваха отборите на София, Кърджали и Радомир, а поради служебни агажименти и участия на международни турнири не успяха да присъстват отборите на Берковица, Велико Търново и Добрич.
Градоначалникът инж.Мирослав Семов, председателят на местния парламент г-н Тодор Георгиев, официалния водещ и DJ на волей националите Теди Джорджо, и Митко Тодоров посрещнаха в спортна зала Дряново Боре Кьосев, Мони Димитров и куп от спортни величия на българските ветерани!

Атракцията на турнира бе когато в един отбор след 31-години рамо до рамо застанаха световните величия на Българският Волейбол с куп отличия и титли с над 400 мача в националния отбор Митко Тодоров и Борето Кьосев които бяха силно аплодирани от дряновската публика с профeсионалните си и неповторими изпълнения!
Екипът на Община Дряново получи подарък от председателя на лигата г-н Добромир Лазаров, спортен аксесоар-мини волейболно табло и 10-волейболни топки. Финалите на Националния шампионат за ветерани на Спорт волей ще се проведат в Дряново в края на месец май заяви Добромир Лазаров.

Финалите на държавния шампионат по волейбол за ветерани ще се проведат в края на месец юни отново в града на Колю Фичето заяви Борето Кьосев- председател на асоциацията за волей ветерани в България и член на УС на БФВ.

С парти и коктейлната част състезателите продължиха в хотел-ресторант „Casа Volley“ и клуб “Fantastico”.

 

Резултати: София – Кържали (2:0 – 25:18 / 25:20) ; Радомир – София (2:0 – 25:18 / 25:22)

Галерия от турнира може да видите ТУК:

Следващия турнир от Националния шампионат за ветерани на Спорт волей е планиран да се проведе в град Вършец на 19-20.03.