10462437_342700412544128_735166777730247225_n

За шеста година „SportVolley“ – организира национално първенство по плажен волейбол за подрастващи на 5-6 август 2017 година. Като любезни домакини и тази година ще са плажните кортове в община Божурище. Турнири ще се проведат във възрастите U16 / U18 / U21. Като за първи път ще имаме възможността да организираме турнирите на 4 корта при необходимост. да продължим във вечерните часове на деня с мачове на смесени двойки и открити тренировки за всички желаещи да опитаТ този вълнуващ спорт. Както и за поредна година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете по преценка и дават наставления за отборите до 16 години.

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@mail.bg като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите 4 цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката както и желан размер на екипите.
Срокът за регистрация за участие е 28.юли (петък), минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е попълване на схема от 8 отбора.
Техническата конференция е на 04 август (петък) на плажния корт от 18:30 часа. Тогава ще трябва да предоставите и медицинска бележка от личен лекар, че сте клинично здрави.
Таксата за участие на състезател е 20 лева. И се заплаща на място на техническата конференция. За всички пътуващи от други градове извън София има възможност за настаняване в добри условия близо до плажните кортове на преференциални цени. (необходима е предварителна заявка за нощувки при регистриране за турнира).
Мачовете от основната схема или груповата фаза ще се проведат от 05 август, първи мач за деня 9:00 часа. За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 – Добромир Лазаров главен съдия и организатор на турнирите.
Както и във Фейсбук групата: SportVolley beach – Национална първенство по плажен волейбол за подрастващи

* За първенците до 16 годишна възраст „SportVolley“ ще покрие участието им на турнир в Лозенец от 03-06 септември. Очаквайте за всички финалисти много добър награден фонд, индивидуални отличия, медали, грамоти, предметни награди и страхотни изненади.

* За вашето добро представяне ще се погрижим, като осигурим професионални съдии, медицинско лице на разположение през целия турнир. Комплект екипировка. Вода за всеки ваш мач, слънцезащитни кремове.

* За доброто ви настроение ще се грижи страхотен водещ с много летни хитове. Както и много допълнителни игри с публиката между мачовете с подсигурени предметни награди.
Видео стрийминг, интервюта и програма, която можете да следите и онлайн.
Очаквайте много приятни изненади от SportVolley за едно незабравимо плажно лято.
Целта винаги ни е била да осетите магията на един невероятен спорт, да създадете много нови приятелства и спомени за цял живот. Страхотно е да сте и най-добрите в България, новите републикански шампиони.

ОЧАКВАМЕ ВИ! :)