IMG_6190

Започва записването в Националната любителска лига по волейбол за предстоящия сезон.

Сезон 2016/2017 е втори поред за „Спорт волей“. След успешния 2015/2016, сега е време да погледнем напред към един още по-добър сезон.

Записването стартира днес и продължава до 09 октомври 2016 година.

Искаме да уверим всички настоящи и бъдещи участници, че няма да се откажем от пътя, по който сме поели. Няма да се откажем да правим нещо въпреки цялата система. Продължаваме да следваме концепцията си и да правим всичко възможно всеки един  мач от първенството да се превръща във волейболен празник, организацията да е на високо ниво, всичко да е коректно, правилно, принципно и прозрачно, а и на участниците да се предоставят оптимални условия за практикуването на любимия им спорт. Волейболът в България заслужава нещо много повече от действителността, в която се намира. Правим и ще продължаваме да правим всичко възможно „Спорт волей“ да е добър пример и да подпомага и развива българския волейбол. Стремим се да предоставим възможност на всеки любител на волейбола да усети тръпката от любимата игра.

Абсолютно всичко от сезон 2015/2016 се запазва, като над него единствено ще се надгражда. 

Можем да се похвалим с най-добрите зали и условия за провеждане на любителски шампионат.

Другите увеличават съдийски хонорари, но ние ще ги запазим и организираме още по достъпни и на по високо ниво.

Други ограничават любители да спортуват и да се състезават, според лично настроение. Ние пък ще бъдем позитивни.

Други се опитват да създават атмосфера с музика и присъствие само на финалите, ние на всеки мач, таймаут и загрявка на отборите.

Другите мислят първо и само за такси, ние първо пък ще подобрим още и сайта ни и обслужването му. Всеки състезател и отбор има свой профил с подробни данни в сайта на „Спорт волей“, от всеки мач има снимкивидео (включително на живо), статистика, програма и класиране (включително на живо), предстоят и много изненади.

Стремим се да обръщаме внимание към всеки един състезател участващ в „Спорт Волей“. Всеки един състезател ще получи уникална по рода си състезателна карта, която освен хубав спомен, ще продължи да служи и за отстъпки в различни магазини и организации

Предоставяме възможност на отборите за екипировка на изключителни условия. Като печата е в цената на комплекта. Изработваме и логото на отборите. За да не са просто едно име, а идентичност.

Постарали сме се в Наредбата да бъде описано всичко изключително подробно и ясно, но сме на разположение при въпроси.

Представителите на всеки записан отбор ще бъдат добавени в организационната група на „Спорт волей“ във Фейсбук. Всеки ще може да дава предложения и идеи за подобряване на Наредбата.Не е тайна, че преди всеки сезон до момента се нанасят корекции след предложения на бъдещите участници.

Разбира се, въпреки че вече официално в управлението на „Спорт волей“ са въвлечени доста участници, ще продължаваме да търсим постоянна обратна връзка от абсолютно всички. Наясно сме с всичко, което е добре да бъде подобрено и усилията ни са насочени изцяло в тази посока, за да е максимално достъпна лигата за всички любители.

 

Знаете ли!

Към нас са и нашите приятели от шампионата във Варна. А от тази година и шампионата в Добрич.

Но това освен да ни радва и ни мотивира още повече да разширим и обогатим календара на шампионата с допълнителен турнир към лигата на „Спорт волей“ – със любителска „Купа България“, който турнир е със отделен календар, съобразен с програма на всички участващи отбори и отбори които поради една или друга причина не са могли да участват в шампионата на „Спорт волей“.

И разбира се оставихме го за десерт или за края на тази статия участието в шампионата на „Спорт волей“ ще е без задължаващи такси участие за картотеки! Защото нашата цел не е да печелим от вас, а да се забавляваме заедно. От пулса който изпитваме при всяка спечелена точка. От любов към играта. От това че спортуваме с мисия!

И разбира се не можем да се задоволим само с това. Шампиона на национална любителска лига „Спорт волей“, който ще се изясни на 23 април 2017 г. към наградния фонд ще получи и правото да участва във Балкански шампионат организиран май месец от „Спорт волей“ със подкрепата на българска работническа федерация „Спорт и здраве“.

 

И сигурно вече се питате кога започваме?

Техническата конференция преди началото на сезона ще се проведе на 15 октомври, като допълнително ще бъде уточнен, часът и мястото на събитието. Сезонът на „Спорт волей“ ще стартира от 23 октомври 2016 година.

Ако имате някакви въпроси, или искате да подадете заявка за участие, можете да пишете на имейл sportvolley@mail.bg или да се обадите на телефон: 0982 018 881 (Добромир Лазаров).

Постоянно ще ви информираме както за броя на записалите се участници, така и за всякакви новости около „Спорт волей“.

Продължаваме заедно. От любов към играта. Да спортуваме с мисия!